04.09.17

Перша тисяча


Сьогодні інтернет-журнал «Літера» переглянуло більше тисячі тих, хто користується послугами всесвітньої павутини. Більше тисячі переглядів за порівняно невеликий термін. Це про щось говорить. Серед нас є досить багато людей, які цікавляться літературною творчістю. В основному ми розраховуємо на Україну. Щоб вся Україна змогла знайомитися з творчістю авторів літературних творів.

Запрошуємо авторів з усієї України надсилати свої твори до віртуального журналу «Літера». В першу чергу, ми розраховуємо на якісні і цікаві твори.

Також будемо підтримувати прихильників творчості наших авторів за кордоном, авторів з інших країн.

Перший крок зроблено. Давайте разом крокувати далі!

Микола Ремньов,
керівник проекту

Олександр АПАЛЬКОВ (Канів)

ЖАННЕТ ІЗ ШАРМ-ЕЛЬ-ШЕЙХА

Нам здається, що жити нудно. Втім, це не так. Із зими в літо – я потрапив за чотири години. У літаку спиртного не давали. Узяте в «дьюті-фрі» випити не дозволили. Мовляв, летимо в ісламську країну. У ній все строго. Тож Єгипет я побачив тверезим поглядом. Що трапилося зі мною вперше. І я зважився провести відпочинок без пиття.

ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС


Міжнародним літературно-мистецьким журналом «Склянка Часу*Zeitglas» оголошено VIII-й міжнародний поетичний конкурс “Чатує в століттях Чернеча Гора”.

Олександр АПАЛЬКОВ. Про нього


Олександр Апальков  народився 07 липня 1961року в селi Старовірівка, Ново-Водолазького району, Харкiвської областi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...